Cum funcționează mecanismul jocului?

Întrebare: Cum funcționează mecanismul jocului? Atragem oarecare energie jucând o stare viitoare mai corectată?

Răspuns: Desigur. Atragem energia superioară. La urma urmei, gândurile și dorințele noastre acționează în spațiul din jur.

Întrebare: Înseamnă că există un fel de stare corectată în care ne aflăm în conexiunile corecte?

Răspuns: Categoric! Până la cea finală, cea mai bună stare. Și nu există undeva acolo, ci în mine. De parcă în mod inconștient mă îndrept spre această stare și atrag energie și putere din ea.

Întrebare: Un copil se joacă și el în același mod?

Răspuns: Absolut toţi! Chiar și un gândăcel se joacă ceva. Acest lucru se întâmplă la orice nivel. Acesta este singurul mod în care dorința se schimbă. Toată lumea este afectată de aceeași lumină într-o măsură mai mare sau mai mică.

Întrebare: Înseamnă că Creatorul a creat milioane de stări?

Răspuns: Totul, de la început până la sfârșit, este creat de o singură lumină, un singur gând.

Întrebare: Este ciudat că din doi, trei atomi, a apărut universul, inclusiv oameni cu întreg spectrul lor de sentimente. Cum este posibil acest lucru?

Răspuns: Principalul lucru este starea finală. Totul este construit de la sfârșit și nu de la început. De aceea este scris: „Sfârșitul acțiunii este în gândul inițial”

Întrebare: Deci nu este vorba despre un gram de lumină și un gram de dorință, care sunt suficiente pentru ca totul să se dezvolte, ci despre programul în sine. El dezvoltă totul. Programul este Creatorul?

Răspuns: Este gândul creației. Și deasupra ei se află forța care se numește Creatorul.

În ceea ce privește un gram de lumină și un gram de dorință, acestea sunt două forțe, plus și minus, care există în natură pentru a dezvolta dorința, astfel încât să devină un echivalent potrivit pentru lumină.

Din emisiunea de pe Kab TV„Fundamentele Cabalei”, 25/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed