Cum începi să lucrezi cu Lumina

Atunci când o cădere se termină, începi să realizezi că ar fi mai bine să o controlezi şi să ceri un Masach (ecran) care să îţi permită să transcezi o asemenea stare. Apoi, în ciuda repulsiei interne, vei putea să aspiri către prieteni şi să simţi încă iubirea şi conexiunea. Înţelegi că asta este cea mai bună cale.

Prima dată când se întâmplă, nu poţi lua nicio decizie atunci când eşti într-o stare de cădere. Simţi numai cum cade pe tine un întuneric total, îngropându-te sub el. Apoi, te examinezi şi te gândeşti că ar fi bine să înveţi să controlezi asemenea stări. Data viitoare când vine iarăşi întunericul, încerci să îi rezişti cumva şi ceri ajutor.

Nu reuşeşti cu adevărat, dar atunci când întunericul dispare, te examinezi din nou şi te gândeşti cu ce să te înarmezi pentru următoare rundă de întuneric pentru a ajunge să ceri un ecran. Astfel, de fiecare data devii mai înţelept, deoarece  „nu este altul mai înţelept decât cel experimentat”. În cele din urmă, atingi o stare în care începi să ceri un ecran – începi să lucrezi cu Lumina.

Acesta este cel mai important moment din munca noastră: să fii capabil să îl vezi pe Creator ca partener al tău şi să începi să lucrezi cu adevărat cu El, aşa cum este spus „eu sunt pentru iubitul meu şi iubitul meu este pentru mine”.

Din  Pregătire pentru Lecţia zilnică de Cabala 3/28/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: