“Cum îți găsești scopul vieții?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum îți găsești scopul vieții?

Putem găsi scopul vieții noastre învățând planul și programul superior al naturii, care ne dezvoltă către scopul vieții în fiecare moment.

Învățând planul naturii, începem să simțim treptat ce putem realiza în încarnarea noastră actuală, care a fost soarta noastră în încarnarea noastră anterioară, cum funcționează natura, de ce am fost creați așa cum suntem și cum să ne dezvoltăm în modul în care o facem sub influența mediului.

Apoi utem înțelege cum să facem clic pe acest sistem și să îl controlăm. Folosind dorințele și intențiile noastre, împreună cu îndrumări bazate pe învățarea planului superior al naturii, putem intra în camera de control a naturii și putem descoperi cum și de ce totul a fost creat așa cum a fost creat.

Întrebarea despre scopul vieții este primul pas către această descoperire. De-a lungul istoriei și al vieții noastre individuale, ne dezvoltăm prin dorințe de hrană, sex, familie, bani, onoare, control și cunoaștere, care sunt toate dorințe care aparțin nivelului nostru actual de percepție și simțire.

Dorința de sens și scop aparține deja unui nivel superior de percepție și simțire, iar întrebarea despre sensul și scopul vieții este sămânța descoperirii sale. Învățând cum să direcționăm această dorință către scopul vieții, care este etern și întreg, învățăm cum să ne ridicăm deasupra nivelului nostru fizic de existență și să ne găsim trăind într-o realitate superioară în care percepem cum și de ce funcționează totul. Mai mult, de la un astfel de nivel de realizare, învățăm cum să ne influențăm chiar și destinul.

Bazat pe Lecția zilnică de cabală cu Cabalistul dr. Michael Laitman din 20 septembrie 2015. Scris / editat de studenții Cabalistuuil dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed