Cum pot ieși dintr-o criză existențială?

Michael Laitman, in Quora: „Cum pot ieși dintr-o criză existențială?”

În primul rând, este important să înțelegem fapul că problemele existențiale stimulează întrebări despre ceea ce sunt, intr-un final, viețile noastre și dacă nu ar fi astfel de etape, pur și simplu, ne-am pierde în fluxul vieții, încheindu-ne fiecare zi în momentul în care începe.

Prin urmare, apar întrebări existențiale despre sensul și scopul vieții, cine suntem, unde ne îndreptăm și de cine sau de ce depindem cu adevărat, pentru a ne trezi din cotidianul nostru.

De cele mai multe ori, nu ne dăm seama cât de complexe au devenit viețile noastre astăzi. Pe de o parte, ne desfășurăm activitatea zilnică pentru a supraviețui și a ne bucura de viață cât mai bine, dar, pe de altă parte, ne aflăm în mijlocul unei supraîncărcări de informații și presiuni pe care nu le-am experimentat niciodată.

Conexiunile noastre se strâng din ce în ce mai mult în întreaga lume și, din moment ce nu am reușit să realizăm astfel de conexiuni în mod pozitiv, experimentăm această realitate tensionată ca fiind una de mare suferință și întristări.

Astfel, mulți dintre noi căutăm înțelesuri și scopuri diferite decât cele cu care am crescut în viața noastră. Este un semn al umanității care trece printr-o nouă formă de dezvoltare, de la dorințele sale corporale, unde am trăit pentru a ne împlini pe noi înșine, la nivelurile de hrană, sex, familie, bani, onoare, control și cunoaștere, către trezirea dorinței spirituale, care caută sensul vieții.

Majoritatea persoanelor care întâmpină astfel de întrebări existențiale caută în continuare un nou scop sau identitate pe tărâmul corporal, de exemplu, schimbându-și profesia, prietenii, locația, sexul sau, în general, locul unde își investesc cea mai mare parte din timp și energie. Această căutare nu este încă pentru sensul etern și final al vieții, pentru care înțelepciunea Cabala oferă un răspuns și o metodă. Totuși, apare o accelerare a dezvoltării umane de la nivelul corporal la cel spiritual..

În înțelepciunea Cabala, „existența” înseamnă că, în fiecare moment particular al vieții noastre, ne întrebăm pentru ce trăim. Făcând acest lucru, ne putem accentua în mod constant direcția vieții noastre spre scopul său final și, astfel, vom ajunge la o realizare mai optimă a noastră și a vieții noastre.

Prin urmare, ne îndreptăm diseminarea Cabala către oricine are astfel de întrebări, iar ușa este întotdeauna deschisă pentru oameni de orice natură, cultură, vârstă și sex pentru a primi orice dorește de la aceasta înțelepciune.

Dacă se caută răspunsuri despre sensul și scopul vieții, Cabala oferă o metodă de a descoperi sensul și scopul final al vieții, ghidând descoperirea noastră asupra realității eterne și perfecte, în timpul vieții noastre în această lume.

În mod alternativ, dacă oamenii caută o schimbare și o îmbunătățire a vieții, nu sunt încă la nivelul deblocării perfecțiunii veșnice, dar sunt de asemenea bineveniți să citească materialele noastre sau să se alăture cursurilor și canalelor noastre și să vadă cum înțelepciunea care descrie o imagine completă a realității, ne poate ajuta să ne conducem viața cu mai multă conștientizare, înțelegere și echilibru.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: