Cum putem prelungi viața?

Întrebare: Într-un experiment, casele pentru cei în vârstă au fost conectate cu orfelinatele și cercetările au notat că funcționarea zilnică a celor în vârstă s-a îmbunătățit cu prezența copiilor iar frica, nesiguranța, indiferența și limitările observate anterior la copii au dispărut și ei au devenit precum copii obișnuiți, zgomotoși și neobosiți. Cum putem să explicăm asta?

Răspuns: Asta s-a întâmplat deoarece celor două părți le lipseau aceste lucruri. Celor în vârstă le lipseau copii tineri neobosiți, iar copiilor le-a lipsit ceea ce adulții buni le pot oferi. Acesta este cel mai bun mod în care viața se completeaza pe sine.

Orfanii obțin un simt precis și clar al siguranței și bunătății față de lume și față de viață. Oamenii în vârstă și-au îmbunat sentimentul față de lume în multe aspecte.

Chiar și dacă ei nu au o conexiune specială, transmitere de energie, conexiune exterioară și chiar și perspectiva că un asemenea fenomen există, creează o imagine și o atmosferă total diferită.

În fapt, conform naturii noi suntem construiți să trăim cu trei generații împreună – copii, părinții și bunicii. Două generații nu sunt suficiente.

Un copil are nevoie să vadă că la fel cum părinții lui l-au creat și părinții lui au fost creați de părinții lor. Astfel el vede continuitate, un curs, evoluție. El vede cum se raportează părinții lui la părinții lor și acesta este un model pentru el despre cum ar trebui să-și trateze părinții.

El trebuie să învețe foarte multe de la bunicii lui deoarece noi știm că “Israel”, Saba (bunic) și înțelepciune” sunt un sistem întreg în conexiunea noastră spirituală și astfel este foarte importantă. Aici, când vorbim despre orfani, rezultatul ar trebui să fie incredibil.

De pe KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 11/27/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed