“Cum putem rezolva dezastrele naturale?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum putem rezolva dezastrele naturale?

Trebuie să începem să înțelegem și să digerăm schimbările care au loc în natură. Ar trebui să începem prin a le răspunde de la nivelul nostru uman, care este cel mai înalt nivel al naturii dintre mineral, vegetal, animal și uman. Cu alte cuvinte, ar trebui să îmbunătățim conexiunile umane prin corectarea noastră.

Corectarea noastră constă în schimbarea atenției noastre de la beneficiul personal la beneficiul altora și al naturii. Chiar dacă există un decalaj enorm între ego-urile noastre, care funcționează prin primire pentru sine, și conexiunea umană pozitivă, care necesită atitudini altruiste, opuse – prin corectarea noastră, putem corecta toate efectele dăunătoare ale naturii..

În acest moment, omenirea este departe de o asemenea înțelegere. Ne angajăm în soluții care nu reușesc să atingă cauza dezastrelor și astfel nu rezolvăm nimic. Ar trebui mai degrabă să ne ocupăm de totul de la cel mai înalt nivel, de unde apar aceste evenimente dăunătoare – punctul de detașare a noastră de Forța superioară. Dacă ne corectăm conexiunea, în acel moment restul naturii se va liniști și nu vor mai exista calamități naturale.

Combaterea fenomenelor precum incendiile și inundațiile la nivelul incendiilor și inundațiilor arată pur și simplu slăbiciunea noastră. Arată o lipsă de înțelegere a nivelului la care ar trebui să acționăm. Dacă am lupta împotriva dezastrelor naturale la nivelul deconectării noastre unul de celălalt și de la natură, atunci am intra în echilibru cu natura la un nivel superior și atunci am experimenta acel echilibru la  nivelurile inferioare.

Bazat pe videoclipul „Cauza principală a tuturor dezastrelor naturale” cu Cabalistul dr. Michael Laitman. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: