Cum să aduci oamenii la o relație bună?

760.4Întrebare: Este posibil astăzi să introducem o legătură similară cu cea spirituală în orașele moderne pentru a aduce oamenii la relații bune?

Răspuns: Nu știu cum putem face asta. La urma urmei, este necesar să educăm oamenii; este necesar să le arătăm ce au în orașele moderne. Fiecare intră în propria celulă, închid ușa în spatele lor cu câteva încuietori, verifică dacă sunt închise, dacă vecinii lor îi vor deranja. Din păcate, acesta este singurul mod în care ne putem simți cumva în siguranță.

Omul, în primul rând, se gândește subconștient la acest lucru. Suntem atenți la hainele noastre, la casele și apartamentele noastre, la modul în care ne comportăm și la vehiculele personale etc. Toate acestea provin din nevoia noastră interioară de a ne proteja. Poate că o persoană nu o simte atât de mult, dar așa este! Aceasta este rădăcina problemelor de hoție, violență, etc.

Cu toate acestea, dacă oferim omului securitate indiferent de condițiile externe, el nu va avea tendința de a se izola de ceilalți, dimpotrivă, va simți că este întotdeauna pregătit pentru comunicare, pentru o apropiere și mai mare, iar atunci va avea o construcție complet diferită, arhitectură, știința distribuției spațiului. Atunci totul va fi diferit.

În schimb, astăzi avem tendința de a-mi face un mediu minim, sigur pentru mine oriunde aș fi: într-un taxi, în metrou, nu contează unde, dar totuși simt că sunt printre alții. Acesta este locul meu, aceasta este securitatea mea, aceasta este viața mea, celula mea.

Prin urmare, trebuie să educăm oamenii spre conexiuni mai prietenoase și apoi, pe baza acestora, în măsura în care se simt în siguranță, își vor extinde limitele și vor schimba aspectul orașelor, apartamentelor și a tuturor celorlalte.

KabTV „Conversații” 09.06.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: