Cum să descifrezi acțiunile creatorului

568.01Întrebare: Creatorul, natura sau câmpul superior comunică cu noi prin tot felul de veșminte materiale, probleme fizice și psihologice. Dacă vreau să mă conectez cu această forță, trebuie, conform legii echivalenței formei, să devin asemenea ei.

Pot descifra ce vrea de la mine în alt mod?

Răspuns: Practic, nu. Pot să studiez acest domeniu, impactul și puterea lui numai în măsura în care sunt similar cu acesta. Apoi, datorită limitării mele, creând cumva calitățile Sale în mine, voi putea să le simt și trag o anumită concluzie cu privire la natura Creatorului.

Fără să mă schimb, în ​​percepția mea egocentrică asupra lumii, nu voi putea niciodată să descifrez ceea ce dorește El de la mine. De vreme ce El emană calitatea de dăruire, trebuie să cultiv aceeași proprietate în mine și, pe măsură ce se dezvoltă, voi putea înțelege influența Creatorului asupra mea.

Întrebare: De aceea îl pot cunoaște din acțiunile Sale? Pot să o fac fără să mă schimb?

Răspuns: Nu. Atunci nici nu ai simți că El te influențează. Numai în măsura în care începi să dobândești calitățile Sale, vei începe să înțelegi, să realizezi și să evaluezi în ele modul în care El te influențează. Ca și în cazul undelor electromagnetice, le putem percepe numai dacă avem un dispozitiv care preia unde de aceeași frecvență.

KabTV „Stări spirituale” din 02.07.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: