Cum sa devii nemuritor?

Întrebare de pe Facebook: Spuneți că o persoană poate fi nemuritoare și că nu trebuie să moară pentru a-l vedea pe Creator. Dar omul este material și, atâta timp cât trăiește, acest lucru nu se poate întâmpla. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să ne părăsim trupul și să ne alăturăm Creatorului cu sufletul nostru.

Cum se poate întâmpla acest lucru dacă spui că moartea nu este necesară?

Răspuns: Cert este că corpul uman nu are nicio legătură cu senzațiile lumii noastre. Este doar o aparență externă și nimic altceva. Prin urmare, ni se pare că simțim lumea materială prin cele cinci simțuri corporale.

Pentru a experimenta lumea superioară, trebuie să dezvoltăm cinci simțuri spirituale. Înțelepciunea Cabalei se ocupă de dezvoltarea lor și explică modul în care o persoană poate începe să simtă lumea spirituală. Așadar, nu este necesar să mori.

Întrebare: Promiteți oamenilor nemurirea dacă ne unim și ne dezvoltăm spiritul?

Răspuns:

Fără îndoială! Aceasta nu este o promisiune, ci o tehnică spirituală care este realizabilă în fapt. Astăzi, chiar și în lumea noastră, puteți întâlni oameni care au ajuns la atingerea lumii superioare și percep lumea ca fiind eternă, nemuritoare, prin această metodă.

Din KabTV „Răspunsuri la întrebări de pe Facebook”, 3/10/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed