Cum să dezvoltăm importanța Creatorului?

292Întrebare: Pentru a simți importanța dăruitorului, trebuie să existe cel puțin un gram de lumină directă? Creatorul îmi dă ceva, dar ar trebui să Îl înalţ și mai mult?

Răspuns: Desigur. Mă bazez pe dorința mea de a mă bucura. Primind o iluminare minimă, simt de exemplu, un gram de dorință și un gram de plăcere. Și, în afară de asta, construiesc totul datorită importanței, înălțării măreției celui care dăruieşte.

Întrebare: Ce este acest gram de lumină care intră în noi?

Răspuns: Ce obținem de obicei în lumea noastră. De aceea suntem creați în acest fel.

Comentariu: Se dovedește că în lumea noastră o ceașcă de cafea sau plăcerea de la un fel de călătorie, de la primirea onorurilor, de la medalia primită, de la prietenie, iubire – toate acestea sunt un gram de aceeași lumină și trebuie să stabilesc sursa, cine mi le-a dat, cine a provocat această stare în mine …

Răspunsul meu: Și să vă îndreptați atenția către sursă.

Întrebare: Cum poate cineva să dezvolte această importanță?

Răspuns: Să te gândești la asta, să încerci să te apropii de sursa sa. Avem o metodă de determinare, căutare a acestei surse într-un grup, în ceea ce se numește un  grup de zece. Când o caut cu intenție, o privesc și încerc să o definesc, încep să simt manifestarea în mine a unor noi proprietăți care au o relație potrivită cu această sursă ascunsă superioară.

Există multe astfel de exemple în lumea noastră. Vedem lumea din dorința noastră.

KabTV “Stări Spirituale”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: