Cum să nu mă pierd pe mine însumi?

Întrebare: Astăzi sunt conștient de ceea ce sunt. Asta cumva îmi permite să îmi găsesc calea în această lume. Când studiez articolele tale și mă uit la videoclipurile tale, deseori te aud spunând că dobândirea Creatorului înseamnă a fi în adeziune cu El.

Asta invocă frica în mine că dacă mă apropii de Creator și mă unesc cu El, eu voi înceta să exist. Ce este această frică și ce este adeziunea cu Creatorul?

Răspuns: Adeziunea cu Creatorul este obținută atunci când egoismul tău se disipă și importanța lui descrește, și apare în schimb, importanța atributului dăruirii, pe care noi îl numim Creatorul. El începe să conducă toate celelalte atribute, forțe și intenții ale tale.

Asta înseamnă că atributul dăruirii, conexiunea și iubirea pentru tot ceea ce este exterior ție este mijlocul care te aduce aproape de Creator. Acesta este un atribut spiritual. Dacă începi să simți că se manifestă gradual în tine, înseamnă că ești pe calea corectă.

Întrebare: Nu îmi pierd unicitatea, individualitatea mea prin asta?

Răspuns: Nu piezi nimic deoarece atributul pe care îl obții izvorăște de asemenea din egoismul tău, dar este opus acestuia.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 1/26/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: