Cum să rămâi în senzația spirituală?

934Întrebare: Când atragem lumina, atunci ne dăm seama că noi nu putem face nimic că numai Creatorul conduce. Se simte ca o iluminare în grup. Cum putem oferi grupului măcar o iluminare mică, constantă, astfel încât să ne menținem întotdeauna la acest nivel?

Răspuns: Cum să te faci să te simți constant aproape de Creator?

Trebuie să vă conectați împreună astfel încât toată lumea să încerce să mențină o conexiune constantă cu prietenii și cu Creatorul. Dar a fi doar în conexiune cu Creatorul nu va ajuta, deoarece este nevoie de sprijin colectiv din grupul de zece. Ar trebui să încercați cu toții să vă gândiți la prieteni și aceștia se vor gândi și la asta și la Creator. Atunci te vei ține de grup și nu vei cădea.

Nu veți putea ajunge la o stare în care simțiți un fel de atribut spiritual în voi, o ascensiune spirituală, fără a cădea din ea. Numai prietenii tăi te pot ajuta.

Acesta este motivul pentru care aflăm că omul nu poate ieși singur din închisoare, ci doar cu ajutorul prietenilor. Dacă vă susțineți reciproc tot timpul, veți putea fi în permanență în senzație spirituală.

Întrebare: Deci, această iluminare constantă înseamnă că aflăm în Arvut?

Răspuns: Da, Arvut între voi vă va aduce la iluminare constantă. Noroc!

KabTV „Fundamentele Cabalei” 19.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed