Cum să simt legătura dintre mine, Creator și lume?

Întrebare: Urăsc starea de a primi pentru mine. Dar cum pot să facă să ies din mine cât mai repede posibil ca să includ întregul proces de creație din mine, pentru a înțelege și a simți legătura dintre mine, Creator și lume?

Când mă aflu într-o anumită situație în afara grupului, mă îndoiesc mult și nu mă pot extinde după acest punct. Aparent particip la ore într-un grup, dar trece o săptămână și starea de împlinire dispare. Ce poți recomanda?

Răspuns: Nu îți pot oferi niciun sfat în afară de integrarea deplină într-un grup. Nu știu din ce grup faci parte, în ce ești implicat și în ce măsură lucrezi la integrarea tuturor cu toată lumea. Dar adevărul este că în afară de asta nu există nimic altceva.

Dacă ești pe deplin integrat într-un grup și nu mai simțiți diferența dintre tine și ceilalți, vei putea și vei fi potrivit să primești și să descoperi lumina superioară în tine.

Prin integrarea într-un grup, te transformi de la a fi un egoist, în a avea caracteristica dăruirii, astfel încât lumina să înceapă să se reveleze în tine.

Din emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabalei” 25.11.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: