Cum să-ți găsești forma spirituală

243.05Imaginează-ți că în fața ta există un zid de piatră cu o gaură în care trebuie să pui o piatră lipsă. Acea piatră ești tu și trebuie să faci ca forma să se potrivească pe toate laturile cu gaura din perete

O corectare trebuie făcută asupra ta conectându-te la prietenii din jurul tău din șase părți. Trebuie să iei forma ta spirituală de la ei. Nu ai nicio formă spirituală în prezent; apare doar în măsura în care te adaptezi prietenilor tăi și te conectezi cu ei ca o singură Sefira dintre cele zece Sefirot.

Ei determină cum ar trebui să arăți, cum ar trebui să dăruiești și cum ar trebui să te comporți cu ei. În felul acesta intri în lucrarea ta spirituală și începi să înțelegi că aceasta este lucrarea Creatorului. Creatorul îți schimbă prietenii tot timpul; ei te fasonează și, datorită lor dobândești forma ta spirituală corectă și reală.

Forma spirituală a fiecăruia depinde de fiecare și așa construim împreună imaginea Creatorului. El Însuși nu are formă; noi suntem cei care o creăm. După cum este scris: „Voi M-aţi făcut”. Prin faptul că fiecare ajunge să fie în corespondență de formă cu ceilalți, creăm Creatorul care nu a existat înainte. Aici funcționează doar legea corespondenței calităților fiecăruia cu toate celelalte.

Este imposibil să ajungi la o conexiune cu Creatorul dacă nu ai stabilit o conexiune cu toți prietenii tăi. Cu cât inima ta este mai puternică, adică cu cât ești mai pregătit pentru munca spirituală, cu atât îți este mai greu să simți pe ceilalți și să începi să te raportezi corect la faptul că în conexiune cu ei trebuie să-ți formezi un loc. pentru revelarea Creatorului.

Fiecare ar trebui să încerce să-și fasoneze cât de puţin calitățile și să se adapteze cât mai mult la locul oferit de alții. Prin calitățile obținute în acest fel, construim un vas spiritual, un zid și o casă.

Piesele pe care le-am tăiat din mine sunt inima mea de piatră, care a rezistat conexiunii cu prietenii mei. Tăiind aceste piese, sunt capabil să mă conectez cu prietenii mei și să construiesc astfel un Kli mare, un templu. Se pare că am tăiat doar ceea ce nu era necesar, lucrul care m-a împiedicat să mă îndrept spre un scop superior.

Văd că merită să elimin aceste calități și dorințe din mine pentru a ajunge în conformitate cu cel mai înalt nivel împreună cu prietenii mei, pentru a construi un Kli mai înalt.

[309481]
Din Lecţia zilnica de Cabala 2/21/23, „Pregătirea pentru deschiderea inimii la Congres”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: