Cum să trăiești pe o planetă care se cutremură?

931.01Ar trebui să transformăm cutremurul exterior într-un tremur intern al inimii, adică ar trebui să simțim că totul depinde de noi și așa ne vom putea corecta. Dacă ne conectăm cu toții împreună, vom calma toate cutremurele, pământul nu se va mai putea zgudui.

Un cutremur are loc atunci când plăcile tectonice se deplasează unele față de altele, deoarece între ele are loc o ruptură și nu există nicio conexiune. Dar dacă noi oamenii ne conectăm unii cu alții, atunci întregul pământ se va conecta și va deveni stabil. Nu vor mai fi șocuri. Altfel, vom ajunge pe o planetă care se cutremură peste tot.

Trebuie doar să ne apropiem unul de celălalt cu inimile noastre, nu este nevoie de altceva. Aducerea inimilor mai aproape, împreună, este ceea ce va corecta lumea.

A veni la congres cu inima deschisă înseamnă a fi gata să iei în inima ta fiecare prieten din orice colț al pământului de unde a venit, precum și pe toți cei care din diverse motive nu au putut veni. Inima mea este gata să găzduiască pe toată lumea și în cele din urmă, întreaga umanitate.

Inima fiecărei persoane este capabilă să găzduiască întreaga lume. Când ținem întreaga lume în îmbrățișarea noastră, ea nu va putea fi zguduită de cutremure sau să sufere de epidemii și dezastre naturale. Totul va fi bine.

Dacă vrem să conectăm toate dorințele noastre și toate intențiile împreună, și să le îndreptăm către un singur Creator, către o singură sursă, atunci vom aduce lumea într-o stare stabilă. Nu vor exista schimbări neplăcute în el și totul se va deplasa doar către un echilibru și mai mare, fără probleme, cu grijă și încet. Vom trăi într-o lume pașnică. O putem face.

Totul depinde de persoană, dar numai atunci când întreaga umanitate va fi ca o singură persoană, și nu miliarde de oameni unde fiecare dintre ei trage în propria direcție.

Din partea a 3-a a Lecţiei zilnice de Cabala 2/13/23, Zohar pentru toți „Introducere în Cartea Zohar”, „Întărirea noastră cu Nu există nimeni altul în afară de El”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: