Cum să vă folosiți corect calitățile?

961.2Întrebare: Cum își folosește o persoană emoțiile, în mod corect? Cum, cu ajutorul lor, cineva avansează și se angajează în auto-dezvoltare?

Răspuns: Ne putem controla pe noi înșine și emoțiile noastre numai prin influența mediului. potrivit.

Aceștia sunt oameni care sunt mai concentrați asupra adevăratei revelări a lumii. Dacă vă aflați printre ei, vă puteți orienta corect și astfel, toate sentimentele și emoțiile voastre vor intra într-o relativă ordine.

Întrebare: Există un fel de putere care vine din mediu și îmi permite să mă gestionez mai eficient?

Răspuns: Da. Este puterea dăruirii  și iubirii, a unei bune conexiuni. O poți simți de la alții.

Întrebare: Și calitățile negative, precum lenea, invidia, gelozia și aroganța pot fi folosite într-un fel sau altul în beneficiul altora și al tău, pentru propria dezvoltare?

Răspuns: Sigur. Ni se dau astfel încât să putem realiza o împlinire inversă a acestora, să trecem de la egoism la altruism, la dăruire și iubire.

Întrebare: Cum îşi poate imagina cineva invidia într-o formă inversă?

Răspuns: Dacă îi invidiez pe alții care au mai multe trăsături distincte de dăruire, iubire și conexiune cu ceilalți, ajutor reciproc bun și așa mai departe, atunci această invidie joacă un imens rol pozitiv și trebuie să o dezvolt.

Dacă sunt în compania oamenilor buni și nu-i invidiez, atunci nu folosesc ocazia care mi-a fost dată de a aduna ce este mai bun de la ei.

Întrebare: Și dacă luăm o calitate mai complexă, cum ar fi aroganța?

Răspuns: Aceasta este, de asemenea, o calitate bună. Orice calitate poate fi folosită atât pentru bine, cât și pentru rău. Dacă nu am aroganță, atunci voi lua de la toată lumea ceea ce este în ei. Și dacă sunt arogant, adică mă prețuiesc, capacitatea mea de a face din mine o persoană specială, atunci nu mă voi uita decât la părțile bune ale altora.

Comentariu: În acest fel, poți evalua invers și încerca să utilizezi fiecare calitate. Să spunem că mânia este cea care mă determină să acționez. Pot fi supărat pe mine însămi pentru că nu sunt mai bun decât sunt.

Răspunsul meu: Sigur. Nu există nimic rău în natură. Toate calitățile ne sunt date pentru a le folosi corect. Toți trebuie să fie buni, totul depinde de aplicarea lor de către o persoană.

Întrebare: Deci însăși definiția „calității proaste” este fundamental greșită?

Răspuns: Da. Egoismul nostru ne determină să le folosim.

Întrebare: Calitățile bune pot fi rele?

Răspuns: Depinde de persoană. O calitate nu poate fi rea în sine.

Din KabTV  “Cabala Expres” 12.04.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: