Cum se obţine dorinţa de a dărui

Rabash “Iubirea de prieteni -2”: Prin ce substanţă poate fi adus cineva pentru a obţine o nouă calitate că trebuie să dăruiască şi că primirea pentru sine este greşită? Aceasta este împotriva naturii! Deşi uneori omul primeşte un gând şi o dorinţă că trebuie să abandoneze iubirea de sine, care vin la noi auzind despre ele de la prieteni şi din cărţi, totuși este o forţă foarte mică, care nu străluceşte tot timpul pentru noi …

O persoană care face încercări timide de a scăpa de puterea egoului, poate să îşi dorească, să ţipe şi să se roage, însă toate acestea sunt în ego, în interiorul propriei celule. Îmi aduc aminte când am plâns de disperare şi Rabash a râs în faţa mea. Există încercări şi momente variate.

Acestea îi sunt date unei persoane pentru ca, într-un final, să realizeze că nimic nu se rezolvă de către o persoană singură. Totul este rezolvat numai prin venerarea grupului, iar asta este posibil numai cu ajutorul Luminii superioare.

Când intri în grup, faci tot ceea ce grupul are nevoie, îţi realizezi toată puterea şi faci asta pentru a aduna prietenii tăi împreună şi să faci un vas pentru ei pentru revelarea Creatorului.

Întrebare: Rezultă că influenţa cărţilor Cabaliste şi a înţelepţilor sunt insuficiente? Noi avem nevoie de un grup?

Răspuns: Desigur! În forma individuală nu se întâmplă nimic. Influenţa cărţilor asupra fiecăruia dintre noi este necesară doar pentru a trezi o persoană.

Aceasta este informaţia preliminară, presiunea preliminară asupra persoanei care se împinge spre scop. Realizarea vine mai târziu, la o “vârstă matura”, când o persoana se afla deja în grup de câţiva ani, în studii, împreună cu prietenii săi şi obţine anumite concepte şi contacte. Îşi stăpâneşte vocabularul, o anumită literatură, deoarece trebuie să o absoarbă pe toată.

Din programul TV “Ultima generaţie” 4/12/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed