Cum vor afecta falsurile adânci societatea în următorii câțiva ani? (Quora)

Michael Laitman, în Quora: „Cum vor afecta falsurile adânci societatea în următorii câțiva ani?

Faptul că există tehnologie care poate arăta oamenilor pe videoclip spunând și făcând lucruri pe care nu le-au spus sau făcut de fapt și că această tehnologie va intra din ce în ce mai mult în anii următori, ar trebui să ne diminueze credința în lucrurile pe care le vedem online și cu atât mai mult, că în cele din urmă întreaga realitate pe care o percepem, adică prin intermediul celor cinci simțuri, este înșelătoare.

Sentimentul de neîncredere în tot ceea ce vedem și auzim va servi pentru a ne spori dorința de adevăr și vom fi apoi obligați să căutăm diferite surse pentru a găsi adevărul.

O căutare sinceră a adevărului ne va conduce în cele din urmă la nevoia de a stabili diferite forme de comunicare cu cele actuale, unde vom învăța cum să ne conectăm pozitiv până când ne unim deasupra diviziunilor noastre ca o societate umană cu o singură inimă.

Cu alte cuvinte, va trebui să ne corectăm inimile, care sunt egoiste la baza lor, și să inversăm modul în care simțim realitatea într-una care este altruistă, adică în care prioritizăm beneficiul celorlalți în locul beneficiului de sine.

Când ajungem la un sentiment de îngrijorare și responsabilitate autentică pentru ceilalți oameni, dorindu-ne sincer binele, atunci vom deschide o lume în care nu există minciuni și înșelăciuni. La urma urmei, am putea să mințim pe cineva pe care îl iubim cu adevărat?

Urmărindu-ne să ne conectăm pozitiv, să ne iubim unii pe alții, ne aliniază la interconectarea și interdependența în natură. Apoi ne apropiem de sentimentul forței pozitive care locuiește în natură în dragostea noastră comună și grija unul pentru celălalt. Această senzație de dragoste pe care o descoperim în societatea umană atunci când ne conectăm corect este adevărul suprem: este calitatea sursei naturii și are puterea de a ne îndeplini complet pe fiecare dintre noi.

Urmăriți un videoclip în care discut mai departe acest subiect aici:

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed