Cursul este o schimbare a conștiintei

Opinie (blog.mann-ivanov-ferber.ru ) “Ori de câte ori omenirea se grăbește către un nou nivel al conștiintei, inventează un model de organizare fundamental mai productiv. Asistăm astăzi la această etapă decisivă? Suntem pregătiți pentru un astfel de salt?”

“Principalul lucru – fii o persoană productivă, împreună cu alții pentru a atinge obiectivele mari și de a schimbă lumea în bine. Cum va fi nouă societate? Probabil, va fi o economnie închisă cu creștere zero. … O planetă cu resurese limitate nu poate susține creșterea nelimitata…

“Fără priveliștea unor anumite varietăți și alternative, putem să afirmăm cu siguranță că Societatea … se va apropria mai mult de ideea unei economii cu pierderi zero, zero toxicitate și prelucrarea absolut a tot.

“Cresterea economică zero nu nu înseamnă absența totală a creșterii. Tragedia vremurilor noastre este că am luat parte la creșterea prosperitatii… O comunitate poate avea zero sau valoarea negativă de creștere a PIB, dar să fie mult mai bogată emoțional, social și spiritual. În toate aceste domenii putem crește atât cât este necesar, fără frica de a ajunge la plafon.

“Tot mai mulți oameni își dau seamă că această nu este o criză ci doar sfârșitul unui ciclu.”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed