Dacă femeile nu se unesc, lumea este condamnată

Femeile trebuie să înțeleagă că, dacă nu se unesc, atunci lumea este condamnată. Aceasta ar trebui să fie senzația interioară a unei femei. Bărbații nu se pot ajuta cu nimic aici. Femeia trebuie să-și îndeplinească rolul feminin: naște, are grijă de cămin, de copii și de viitor.

O femeie trebuie să înțeleagă că dacă nu se conectează cu alte femei și nu are grijă de lumea cu ele, atunci lumea va fi terminată. Nu este nevoie de revoluții. Femeile au nevoie de unitate și vor schimba lumea. În plus, nu va fi necesară nicio acțiune: unificarea femeilor va elimina întreaga criză globală.

Întreaga criză este între femei, nu între bărbați, din cauza faptului că Malchut singură a izbucnit în multe Malchut mici. Dacă le punem împreună, aceasta va fi corecția. Femeile trebuie să știe bine acest lucru și atunci vom avea o șansă reală de a realiza corectarea lumii.

Doar dacă ajungem în stadiul Bina, (daruire), putem dobândi această calitate numită „mamă”. La urma urmei, o mamă dă, are grijă, hrănește și are grijă de întreaga lume. Toți trebuie să găsim această putere de dăruire – atât bărbați, cât și femei – și cu ajutorul acestei puteri, ne putem uni între noi.

Un bărbat cu un bărbat și o femeie cu o femeie nu se pot uni spiritual decât la o anumită înălțime. Dar atunci trebuie să ne conectăm cu forța dobândită a Binei, și aici avem nevoie și de femei.

Prin urmare, în lumea noastră, precum și în lumea spirituală, este nevoie de o legătură perfectă între toți bărbații și toate femeile, astfel încât să ne reunim cu toții, astfel încât să se nască un om perfect, Adam, în care există părți masculine și feminine care acționează împreună.

Suntem deja într-un stadiu foarte avansat al sarcinii ca făt și ar trebui să ne naștem în curând. Nu pot spune exact în ce lună de sarcină este Malchut acum. Ea dorește cu adevărat să înceapă să nască, dar încă nu suntem pregătiți. La urma urmei, a te naște înseamnă a avea dorința potrivită de unitate între noi. Atunci ne vom despărți de Malchut și vom naște într-o lume nouă, lumea spirituală.

Când părăsim Malchut, ieșim din uter, ne regăsim imediat în lumea spirituală bazată pe dăruire. Încă nu suntem pregătiți pentru acest lucru și, prin urmare, ar fi o naștere prematură.

Când are loc unificarea femeilor într-o singură femeie, toată lumea va simți că puterea femeilor domnește în lume, ca o mamă care are grijă de un copil. Deci, toți bărbații vor simți că această forță a unei mame, a unei femei, Bina, o domină și că prin ea vine puterea dăruirii, inspirația la care toți se pleacă și sunt gata să asculte vocea femeii care va începe să stăpânească lumea.

Cu toate acestea, până în prezent, fiecare dintre voi are individual o astfel de putere de dorință, dar nu puteți să le combinați pentru a avea un impact. Încercați tot posibilul să vă uniți. Totul depinde de tine!

Sper cu adevărat că intrăm într-o nouă eră, o nouă umanitate. Dacă forța femeilor crește din ce în ce mai mult, bărbații vor simți cât au nevoie de forța feminină și astfel vom merge mai departe împreună. Îți doresc sănătate și fericire familiei tale!

Din Lecția zilnică a Cabalei despre rolul femeilor în lumea nouă, 5/9/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed