Dacă vrei să fii partener Creatorului

Tora, Deutoronomul, “Ekev”, 10-18: Care face dreptate orfanului şi văduvei şi iubeşte pe pribeag şi-i dă pâine şi hrană.

Orfanul, vaduva si strainul sunt exact dorintele care ne par nedemne de luat in seama, ceva din exterior, neevidente, nenecesare si total lipsite de importanta.

Orice este important pentru ego-ul nostru, este lipsit de importanta fata de Creator. Din contra, ceea ce nu este important pentru egoismul nostru și este dispretuit si respins, chiar de catre egoism, sunt de fapt calitatile prin care te poti conecta cu Creatorul.

Daca doresti sa fii partener cu Creatorul, trebuie sa fii foarte atent exact la aceste calitati si sa le corectezi ca atare. Doar atunci poti vedea munca care este in parteneriat cu Creatorul.

Creatorul se regaseste total in afara campului tau de interes. Poti sa-ti gasesti dorintele acolo? Nu se regasesc acolo! De aceea, nu simtim lumea superioara, din moment ce se regaseste in dorintele care pot aparea in noi, dar care nu sunt direct catre noi si pentru noi, ci sunt, dimpotriva, dinspre noi catre exterior.

Din emisiunea de pe Kab Tv Secretele Cartii Eterne

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: