Daruind prin Exemplu

Intrebare: Cum se realizeaza anularea sinelui, in fata Superiorului?

Raspunsul meu: Initial, gradul spiritual urmator mi se pare ca intunericul, cand de fapt acesta este un nivel mai ridicat al daruirii. Avand in vedere ca eu sunt incapabil sa ma refer la acest nivel, prin urmare, imi provoaca un sentiment de intuneric, desertaciune si depresie.

Eu sunt capabil sa anulez egoismul (sinele meu), numai cu ajutorul acestui grad mai mai inalt. Pentru a face acest lucru, eu trebuie sa ma adresez grupului si sa primesc de la el maretia obiectivului, relativ la conexiunea cu Nivelul Superior, de daruire. Apoi, eu sunt gata in determinarea mea privind Nivelul Superior, cerand ca acesta sa-mi dea maretia obiectivului sau, astfel incat importanta obiectivului devine mai mare decat dorinta de primire. In acest fel, eu sunt pregatit sa fiu de acord cu Nivelul Superior, precum si pentru a anularea sinelui meu in fata Lui.

Ca urmare a motivatiei mele, Nivelul Superior se deschide pentru mine si-mi arata maretia Daruirii, intr-o asemenea masura, incat eu sunt gata pentru a darui – devin egal cu El si ma inalt la acel nivel. Eu fuzionez cu Nivelul Superior, castigand de la El un nou inteles. Dupa aceasta, eu pot trece la a doua etapa si incep sa actionez in mod independent.

Aceasta este o metoda de educatie, general acceptata, prin care, studentul avansat imi da un exemplu, ma ia de mana, si-mi prezinta o imagine – apoi, eu atrag aceasta imagine in mine insumi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed