De 620 de ori mai mult

942Apropierea de prietenii din grup înseamnă apropierea de Creator. Numai așa putem realiza conexiunea noastră cu El.

Iar Creatorul ne dezvăluie calitatea aspirațiilor noastre în măsura în care aspirăm corect unul la altul și ajungem în starea în care El începe să se dezvăluie ca proprietate a conexiunii noastre, ca lumină, ca putere de unire. Această calitate a conexiunii pe care o dobândim se numește lumină superioară. Acesta este Creatorul.

Întotdeauna simțim doar conexiunea dintre noi, am provenit din ea și totul, cu excepția punctului de conexiune dintre noi, a fost spart. Și din această spargere trebuie să restabilim conexiunea.

Când se întâmplă acest lucru, atingem starea inițială, numită Adam HaRishon (primul om), care a fost creat de Creator, ca fiind de 620 de ori mai puternic decât a fost creat inițial.

Aceasta este diferența dintre munca noastră și munca Creatorului. De aceea este scris: „Fiii mei M-au învins”. Creatorul pare să spună: „Am creat o stare inițială relativ mică, ce a existat doar în lumina Hassadim și ei au luat tot egoismul din dorința pe care am creat-o, l-au transformat în calitatea dăruirii și astfel M-au revelat de 620 de ori mai mult”.

Din Convenţia Internatională  “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/6/22, “Abordarea Creatorului prin reţeaua de conexiuni dintre noi Lecţia 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: