De ce afectează cancerul pe toată lumea

510.01Întrebare: Omenirea trăiește cu cancer de multe, multe secole. Chiar și papirusul egiptean antic din secolul al VII-lea î.Hr. descrie cancerul de sân și așa mai departe. Omenirea luptă întotdeauna împotriva acestei boli. Am inventat chimioterapia, am creat tot felul de medicamente și totuși, această boală ne învinge.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că celula canceroasă este unică și, în general, cancerul este diferit pentru toată lumea. Astfel, abordarea ar trebui să fie foarte individuală cu fiecare pacient. Ce spun cabaliștii despre această boală și cum ne eliberăm de ea?

Răspuns: Este o încălcare a programului în funcționarea unei celule sau a unui organ dintr-un corp uman sau animal. Celulele și organele experimentează întreruperea. Este ca într-un computer, de exemplu, când există o defecțiune și face deja cine știe ce și se autodistruge.

Numai din punctul de vedere al Cabalei, nu spunem că apare un eșec și se distruge pe sine. Se produce un eșec și totul merge în conformitate cu un alt plan. Încă funcționează conform unui plan, nu sunt niște forțe complet aleatorii. Nu există o natură aleatorie. În natură, totul este predeterminat, totul este total interconectat. Prin urmare, cancerul este o încălcare a programului corect și sănătos al existenței celulelor proteice.

Programul de existență corect și sănătos este atunci când corpul funcționează pentru a-și conduce stăpânul, proprietarul corpului, la conexiunea corectă cu ceilalți și pentru a se uni, pentru a dezvălui prin el o forță comună de unire.

Deoarece Meşterul nu este angajat în asamblarea corectă a acestor celule, există o întrerupere între ele, astfel încât acestea să înceapă să se înmulțească incorect între ele.

Întrebare: Care este dezvoltarea corectă a celulei?

Răspuns: Este în îngrijire adecvată între ele.

Întrebare: Nu se mai îngrijește de alte celule și se preocupă doar de ea însăși și începe să distrugă tot ceea ce o înconjoară, inclusiv ea însăși?

Răspuns: Da. Este o atitudine pur egoistă față de mediu, față de mediul înconjurător, deoarece nu poate găsi interacțiunea pozitivă corectă cu acesta.

Întrebare: Deci, de fapt, puteți numi relațiile dintre noi, dintre oameni, canceroase?

Răspuns: Desigur!

Întrebare: Adică trăim într-o lume afectată de această boală?

Răspuns: Da.

Întrebare: Și același lucru se întâmplă în interiorul nostru?

Răspuns: Absolut aceleași procese.

Întrebare: Care este soluția, care este leacul?

Răspuns: Să realizăm ce a mers prost în dezvoltarea celulelor, în relațiile greșite dintre noi, în relațiile umane greșite dintre noi și să corectăm modul în care ne raportăm unul la celălalt.

Și vom vedea aproape imediat, în funcție de schimbările dintre noi spre relații bune, interacțiunea corectă dintre celulele maligne și țesuturi.

Întrebare: O persoană se poate elibera singură această boală?

Răspuns: Este posibil să existe o șansă. Dar numai prin munca foarte serioasă pe sine și pe ceilalți. Dacă cineva are voie să facă acest lucru. Faptul este că, cancerul este de fapt o tumoare egoistă a întregii umanități. Prin urmare, poate afecta persoanele care sunt complet altruiste prin natura lor, prin caracterul lor. De asemenea, şi ei sunt afectați.

Întrebare: Este ca și cum toată omenirea s-ar fi reflectat asupra lor, nu?

Răspuns: Da. Și în general, în această privință, înțelegem greșit natura. Deoarece natura afectează oamenii care, probabil, sunt cel mai puțin probabil să se raporteze la astfel de manifestări rele unul față de celălalt.

Comentariu: Deci cei drepți pot fi primii care suferă.

Răspunsul meu: Adevărat.

Întrebare: De ce?

Răspuns: Ei bine, pentru că sunt deasupra celorlalți și, prin urmare, primesc prima lovitură.

Întrebare: Este păcat.

Răspuns: Nu, nu este păcat. Aceasta este o lege universală a naturii, prin urmare, trebuie să ne gândim la toată lumea.

Comentariu: Ați spus odată că, atunci când o persoană se simte rău sau este grav bolnavă, dacă găsește puterea să nu se gândească la sine, ci să se gândească la ceilalți, procedând astfel, poate învinge boala.

Răspunsul meu: Poate învinge boala dar, în timpul nostru, când totul este atât de legat și interconectat, este foarte dificil.

Întrebare: Care este rețeta dvs.?

Răspuns: Ar trebui totuşi să te gândești la ceilalți. Acesta este cel mai sigur și cel mai mare remediu pentru o boală egoistă atât de rea precum cancerul.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 3/22/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: