De ce este nevoie pentru dezvoltarea noastră spirituală?

Întrebare: De ce este nevoie pentru dezvoltarea noastră spirituală?

Răspuns: Condiția de bază pentru dezvoltarea noastră spirituală este dorința de a dezvolta și a înțelege cine sunt, pentru ce trăiesc, cum se învârte totul în jurul meu și cum pot participa la asta, cum ar trebui să ating ceva etern, întreg și real în viața mea și cum pot dezvălui rețeaua de forțe care au impact asupra lumii și cum pot ști secretele lumii?

Dacă o persoană se ridică la înălțimea tuturor acestor lucruri, dacă are dorința de a atinge natura, Creatorul, el va determina ulterior întreaga cale a dezvoltării sale.

Depinde cât de mult o persoană se gândește la sensul vieții chiar din copilăria sa, de ce există și de ce alte persoane nu se gândesc la asta. Se uită în jur și nu înțelege de ce oamenii sunt atât de prinși, atât de implicați în agitația globală și ce folos își găsesc în asta. Cum poate o persoană să se angajeze în ceva atât de superficial și corporal, și să nu se mențină în schimb la ceva întreg și etern?

Dacă o persoană are o astfel de dorință, atunci el tânjește după spiritualitate.

Întrebare: Cum sunt legate întrebările despre sensul vieții de rețeaua de forțe spirituale? La urma urmei, este o dimensiune diferită.

Răspuns: Ele sunt direct legate deoarece rețeaua de forțe este construită pe dăruire, pe participare reciprocă, pe iubire, pe ieșire, dar funcționează pe baza acestor întrebări.

Acest lucru înseamnă că întrebările rămân aceleași și puteți găsi soluția la aceste întrebări numai dacă dezvoltați în voi calitatea dăruirii. Atunci nu vă veți pune să înghițiți tot ce există, ci, în schimb, veți ieși în afara sinelui vostru egoist, unde se află toți ceilalți. Acesta este de fapt modul în care ar trebui să acționați.

Din KabTv „Fundamenetele Cabalei” 25/11/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed