De ce este posibil să dobândiți atributul dăruirii numai într-un grup?

527Întrebare: De ce în această lume putem lucra interior, doar într-un grup? La urma urmei, atitudinea noastră față de alte persoane nu a fost corectată încă.

Răspuns: Lumea spirituală este atributul dăruirii, actul de dăruire de la sine, din egoismul cuiva. Dacă nu vă aflați într-un grup și nu creați acest atribut în interiorul vostru, prin conexiunea dintre voi, nu puteți dărui.

Pe lângă dăruire în grup, trebuie să fiți conectați la lumina superioară, ceea ce vă va permite să faceți acest lucru. Pentru a face acest lucru, trebuie să lucrați asupra voastră cu adevărat și serios, și veți întâlni stări foarte complicate dacă nu doriți să faceți acest lucru.

Vă puteți angaja doar în studiul înțelepciunii Cabala fără a o folosi în practică. Acest tip de studiu vă va explica multe despre lume și vă va oferi un anumit sentiment de pace, independență și atitudinea corectă față de diferite evenimente din viață. Veţi descoperi și vei ști multe, chiar și fără a atinge lumina superioară, iar viața voastră va fi interesantă.

Dar, dacă doriți să fiți participanți activi la sistemul lumii superioare, trebuie să fiți printre prieteni și să încercați cu toată puterea să atingeți atributul de dăruire.

Din emisiunea de pe KabTV “Fundamentele Cabalei” 25.11.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: