De ce nu le este frică oamenilor să trăiască în Cernobil?

720Întrebare: Când s-a produs dezastrul de la Cernobîl, oamenii au fost evacuați. Oamenii au dispărut de acolo și, brusc, în timp, natura a început să se refacă.

Animale care nu fuseseră acolo de 100 de ani, s-au întors în acest loc. Și astfel totul a ieșit bine, frumos. Dar există și tendința ca oamenii să înceapă să se întoarcă în zona de excludere, deși acest lucru nu este permis.

Și în jurul zonei, 20-30 de kilometri, casele încep să se umple. Oamenii își părăsesc viața în această lume și se întorc acolo unde există radiații, apă radioactivă. Ciupercile sunt culese și murate, își cultivă castraveții și au propriile lor grădini. Si asta e!

Ei sunt întrebați: „De ce ai venit aici?” Ei spun: „Această viață, această tăcere, această pădure este mult mai bună decât ceea ce este acolo. Vreau să fiu aici”. Altcineva spune: „Vreau să mor în satul în care m-am născut”. Și recent a existat un interviu cu tinere fete, care au spus: „Mergem în pădure și ascultăm tăcerea”.

Ce se întâmplă dintr-o dată? De ce nu le este frică?

Răspuns: Oamenii s-au săturat să se teamă. Ei vor deja să termine cu asta și atât! O persoană nu vrea să fie sub jugul fricii, care îl umilește, îl copleșește. Cu alte cuvinte: „Cine sunt eu de fapt, că trebuie să fiu sclav tot timpul pentru cine știe ce condiții, pentru un fel de forțe? Aș înțelege dacă ar veni din cer, dar când tot felul de ministere și birocrați îmi dictează ce să fac, ei înșiși fură, ei înșiși nu știu ce facă, de la o zi la alta, se dezvăluie tot felul de intrigi și orice altceva. Nu vreau să mai ascult de acești oameni! ”

Comentariu: Este interesant! O persoană pleacă acolo unde nu există farmacii sau spitale.

Răspunsul meu: Nu avem nevoie de nimic. Vom mânca ceea ce avem și vom trăi așa cum suntem.

Comentariu: Și ei trăiesc. Bătrâna are 84 de ani, aproape de 90. Există interviuri atât de puternice cu ei!

Răspunsul meu: Și vor trăi în continuare; asta este ceea ce este interesant!

Întrebare: Este posibil să trăiești în condiții în care există radiații?

Răspuns: Nu sunt expert și nu vreau să fiu expert, dar mi se pare că o persoană poate face orice! Poate intra în interiorul și în afara unui reactor și nu i se va întâmpla nimic. Totul depinde de pregătirea sa interioară, de puterea care este în el.

Întrebare: Ce putere trebuie să aibă în el pentru a trăi în condiții în care este imposibil să trăiești?

Răspuns: El trebuie să fie deasupra naturii sale animale. Și asta decid ei. Aceste bunici simple spun: „Vom rămâne aici. Acest lucru ne este drag. Vrem această viață”. Și asta îi protejează.

Comentariu: Desigur, sună ca o fantezie ca o persoană să poată chiar sta în locuri cu radiații ridicate.

Răspunsul meu: Și vom vedea asta în câțiva ani. Și așa va fi. O persoană poate face orice. Absolut totul. El poate fi în spațiul cosmic fără un costum spațial.

Întrebare: Depinde doar de intenția sa interioară?

Răspuns: Da!

Întrebare: Care ar trebui să fie intenția?

Răspuns: Dacă nu se gândește la partea sa de animal, poate fi peste tot. După cum se spune despre Avraam, care a intrat în „Kivshan Haesh”, în cuptor.

Nu există nicio limită a capacității noastre, dacă dorim să ne ridicăm deasupra naturii noastre animale.

[280996]
Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 1/14/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed