De ce nu simt Lumea Spirituala?

Este posibil sa urmezi o porunca numai daca initial ai urat pe cineva si dupa aceea ai condus la corectarea acesteia cu ajutorul Luminii care Reformeaza, Lumina care poate fi atrasa numai prin studierea Cabalei in grup, (intr-un mediu propice) prin atingerea unei stari de „garantie mutuala”. In acest caz se considera ca ai indeplinit o porunca si poate nu numai una ci pe toate si astfel ai ajuns la „corectia finala.”

In orice caz, pentru asta, trebuie sa urmam anumite conditii: sa desfasuram actiuni care sa ne conduca la unitate in mediul corect si sa fim impresionati de mediu mai degraba decat sa facem ceva ce ne trece prin minte. De fiecare data ma straduiesc sa aleg un mediu mai bun care poate sa-mi transfere valorile lui si sa mi le implementeze ca si cum ar fi ale mele.

Cu alte cuvinte, ma anulez pe mine insumi fata de opiniile celorlalti si ma lupt sa fiu „inclus” intre ei, adica in sistemul principiilor spirituale pe care ei le urmeaza, mai degraba decat printre ei ca oameni obisnuiti. Aceste principii se vor transforma in rugaciunea noastra (MAN-Main Nukvin adica Apele Feminine) la care vom primi raspuns (MAD-Main Duhin adica Apele Masculine), Lumina Corectiei, si voi stabili un contact cu Lumea Spirituala.

Acest contact se va gasi in unitatea noastra; nimeni nu poate ajunge la Spiritualitate de unul singur. Spiritualitatea exista numai in interiorul conexiunii, in Creator, forta care conecteaza sufletele noastre.

De aceea, eu nu pot insfaca „o bucata de spiritualitate” de la grup, sa-i las in urma si sa plec cu ea acasa. Raman in interiorul acestei unitati si imi intaresc pozitia mea inauntru si mai mult. Aici voi revela spiritualitatea. Daca ma gandesc la mine insumi, si deci ma separ de ceilalti pentru o fractiune de moment, ma intorc la senzatia acestei lumi materiale pe care o simt acum.

De ce nu simt acum nimic in acest moment? Pentru ca nu sunt lipit de ceilalti. Deindata ce ma conectez cu ceilalti incep sa simt Spiritualitatea, in timp ce atunci cand ma deconectez de ei simt realitatea corporala.

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala 10/17/10 „Invatarea Cabalei si a esentei ei”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed