De la înțelegere discretă la analog

281.01Întrebare: Putem spune că conștiința individuală funcționează la un nivel discret? Aceasta este mai mult sau mai puțin lumea noastră?

Răspuns: Schimbându-mă la un nivel discret, primesc în această măsură porțiuni discrete suplimentare de informații. Ca rezultat, această informație porționată îmi dă senzația unui câmp, nu discret, dar analog. Nivelul discret este ca pașii de înțelegere, iar înțelegerea în sine este analogă atunci când simt acest câmp prin cercuri din ce în ce mai mari.

Prin urmare, dacă vorbim despre o persoană, atunci aceasta intră pas cu pas și dacă vorbim despre însăși structura câmpului – dacă este cumva posibil să vorbim despre ceea ce există în afara noastră – atunci nu este discret, dar analog.

Întrebare: Adică, capacitățile mele sunt discrete. Datorită faptului că acest câmp, intră cumva în mine, apoi fuzioneaz cu el, îl simt ca analog. Se dovedește că lumina și Kli (vasul sufletului) sunt deja împreună?

Răspuns: Da, pentru că deschizi acest câmp în măsura în care te asemeni cu acesta. Prin urmare, nu există bariere între tine și el.

KabTV „Întâlnirile cu Cabala”, 29.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed