De la sărăcie, la extrema bogăție

Remarcă: Astăzi, antreprenoriatul tehnologic este cultivat în Israel. Se crede că un om cu o idee interesantă poate sări de la statutul de cerșetor la bogăția extremă. Din acest motiv, viitorul pare roz și prosper.

Comentariul meu: Este asemenea visului american. Totul era deschis în fața pionierilor sosiți în America. Erau săraci, dar nimic nu le era interzis – „nimic” adică, puteau să facă orice doreau. Libertate absolută a întreprinderii. Dacă ai creier și ideii, toate căile îți sunt deschise. Azi, deja nu mai este așa de ușor – bani, limbă și permis de muncă și ești rege.

Întrebare: În zilele noastre, în diferite cercuri care urmăresc dezvoltarea tehnologică, fiecare om crede că el este următorul – va face carieră, va câștiga milioane și va începe să trăiască bine. O astfel de credință este realistă?

Răspuns: Azi este încă posibil în high-tech, deoarece este susținut de minți strălucite. Trebuie să existe o idee. Ea îi poate veni fie unui om sărac, fie unuia care a fost educat, de exemplu studentul Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, o rețea socială.

Ideile strălucite vin mai mult de la evrei, fiindcă mințile lor sunt aranjate astfel. Ele sunt destinate unei munci spirituale adecvate, nu uneia corporale. Dar, pentru moment, ele nu sunt folosite în scopul propus.

Întrebare: Din punct de vedere al elitei, sunt perspective favorabile de a implementa aceste idei?

Răspuns: Elitele știu cum să strângă cupoane din orice. Dacă ei nu ar fi fost interesați de asta, nu ar fi existat nimic. Ar fi zdrobit pe toată lumea.

Cine legalizează drogurile? La început au interzis țigările: „Sunt atât de rele pentru voi! Nu putem fi de acord ca societatea noastră să fie una de fumători”. Apoi le-au înlocuit cu droguri. În cinci, zece ani, vom vedea cum întreaga populație va fi dependentă treptat de droguri.

Remarcă: Îmi aduc aminte cum în 2002, fumatul era deja interzis într-un hotel din Las Vegas și toate ferestrele erau închise. Pe atunci, totul îmi părea atât de fantastic, cât de mult le pasă lor de sănătatea populației. Iar tu spui: „ este implementat un program strategic de înlocuire a fumatului care va face tranziția la fumatul de droguri.”

Comentariul meu: A fost clar unde se îndreaptă toate acestea. Nimic în lume nu se întâmplă pur și simplu.

Din KabTV „Secretele Cărții Eterne” 7/08/2017

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: