De la zece la unul

944Sunt foarte fericit cu începutul congresului De la zece la unu, pentru că acesta este cu adevărat singurul lucru care ne-a rămas: să ne ridicăm la primul grad spiritual. Toate gradele spirituale se bazează pe faptul că de la zece ajungem la unul și din nou de la zece la unu, la un grad superior. Aceasta este ascensiunea, de la grad la grad.

Ascensiunea spirituală se bazează pe conexiunea dintre oameni, care este corectarea și reconstrucția vasului spiritual spart, conexiunea corectă în sufletul nostru comun Adam HaRishon.. Creatorul a creat acest suflet și apoi l-a spart; El ni l-a dat pentru a-l restabili astfel încât să devină din nou unul: de la zece la unul sau de la multe zeci la unu, până revenim la un întreg.

Să sperăm că vom fi recompensați cu realizarea unei dezvoltări atât de ridicate atunci când vom începe să simțim această unitate între noi, care este numit „Unul”. Și în el, vom simți Creatorul, singura forță care a creat întreaga bază pentru noi ca un Kli, oferindu-i dorinței aceleași calități ca împlinirea sa, Creatorul.

Conform pregătirii noastre, suntem foarte aproape de o astfel de revelare și nu avem alt scop ci doar acesta. La urma urmei, vedem cât de multă lume va avea nevoie de asta, dacă nu azi, atunci mâine. Și va trebui să le arătăm calea.

Suntem pionierii procesului de corectare, așa că să avansăm cu un pas mai departe. Sper că acest pas va fi deja o revelare practică a Creatorului în cadrul conexiunii noastre, în conformitate cu echivalența calităților noastre. Deoarece Creatorul este un dăruitor, tot așa, în relația noastră reciprocă, vom obține o dăruire completă, în cadrul căreia, conform legii echivalenței de formă, Creatorul va putea să se reveleze pe Sine.

Din Conventia Mondială de Cabala “De la zece la unul” 6/4/21, “Spiritualitatea mea este revealată în afara mea,” Lecţia 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: