Densitatea rețelelor sociale

Întrebare: De ce credeți că un miliard de oameni care stau pe Facebook nu reprezintă o manifestare de clarificare a corelației și relațiilor dintre ei și natură?

 Răspuns: Suntem foarte asemănători cu animalele sălbatice, care luptă constant între ele. Dar acei oameni au cel puțin un fel de clarificare a relației, iar acest rezultat nu este observat pe Facebook. Totul funcționează pe principiul „tu ești un prost singur”.

Nu văd ca oamenii devin mai înțelepți și mai buni de la o asemenea comunicare. Din păcate, rețelele sociale sunt încă într-o stare latentă.

 Întrebare: Ce vrei să spui atunci când spui dezvoltarea relațiilor dintre oameni? Este o altă instanță, alte legi sau alte valori?

Răspuns: Toate acestea și chiar mai mult: relația potrivită între oameni, atunci când o persoană urmărește un singur scop în intențiile sale, astfel încât cealaltă persoană se va simți bine.

Sistemul nostru închis și integral al societății umane este adaptat la acest aspect. Dacă toată lumea interacționează cu alții așa, atunci totul va fi bine cu noi.

Din emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabalei”, 12/12/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed