Depresie – Rezultatul unei cereri interne

546.02Știm cu toții că educația este o mare problemă. Văd cum sunt crescuți copiii în școli. Prin urmare, depresia copiilor nu va dispărea! Trebuie doar să răspundem la solicitarea copiilor.

Depresia este o consecință a cererii lor interioare. Mai mult, aceasta este o problemă socială uriașă, deoarece se manifestă din ce în ce mai mult la copii. Observăm acest lucru la absolut toți copiii din diferite țări ale lumii.

Există depresie la animale, în special la animalele de companie care locuiesc lângă stăpânii lor. Sunt sigur că atât animalele sălbatice, cât și plantele o au.

Adică depresia este un sentiment de lipsă a forței vieții, care începe să se simtă în lumea noastră. Depinde de om pentru că trebuie să se ridice la un alt nivel, astfel încât prin el forța spirituală superioară, forța vieții, să treacă în lumea noastră. Și atunci va dispărea problema noastră cu mediul, cu sănătatea, cu relațiile sociale, cu orice.

Ne lipsește vitalitatea. Vedem că totul este epuizat, îmbătrânește, dispare și își pierde valoarea.

Încercăm din răsputeri să ne inspirăm în tot felul de moduri, să ne menținem reciproc jucându-ne cu ajutorul tehnologiei. Dar, dacă te uiți la adevăr, avem nevoie de un nivel complet diferit de existență, de un alt nivel, de o înțelegere a ceea ce suntem, unde ne îndreptăm. Aceasta este provocarea cu care se confruntă toată omenirea, mai ales acum.

Și copiii în acest caz ar trebui să joace un rol util foarte important. La urma urmei, nu vom scăpa de asta, este problema noastră și aceasta este durerea noastră. Ne putem descurca cumva cu noi înșine dar,atunci când un copil se simte rău, nu poți face nimic în acest sens.

Așadar, când mă uit la copiii mei și în special la nepoții mei, încep să simt aceste cereri. Ele există literalmente la copil. Arată că, chiar și la o vârstă atât de fragedă, îi lipsește ceva din viață. Este greu de explicat. Îl văd doar cu viziunea mea interioară, din profunzimea naturii pe care am descoperit-o pentru mine, dar există. Nu ne îndepărtăm de asta.

KabTV „Close-up”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: