Deschide-te Zoharului

Indiferent cat de obositi suntem de efortul nostru de a citi Catrea Zohar, indiferent cat de lipsita de gust poate parea, de-a lungul citirii trebuie sa fim toti uniti intr-o singura intentie, o singura dorinta. Aceasta este munca noastra impartasita in garantie reciproca impotriva disturbantelor interioare ale fiecarei persoane in gandurile noastre despre unitate.

Vrem sa dormim si sa ne regeneram, pierzand firul naratiunii. Ratacim in jur intr-o ceata, si textul nu ne atrage si nu ne exprima niciun sentiment. Insa acesta este locul ce contine Lumina, care trebuie sa faca corectia in noi, aducandu-ne la unitate, la forma spirituala.

Trebuie sa tanjim sa castigam unitatea de partea noastra si sa asteptam ca o actiune din partea Luminii sa ne transforme in exact ceea ce este necesar. Vrem sa se uneasca si sa se concentreze intr-o singura dorinta de a fi impreuna atunci cand fiecare persoana inchina capul. As face acest efort si dorinta pentru ca Lumina sa efectueze actiunile sale de Sus, ca raspuns.

Aceasta se numeste „Israel, Tora, si Creatorul sunt una.” Prin intermediul Torei noi incercam sa descoperim pe Creator. Tora este Lumina care reformeaza si ne uneste, iar Creatorul va deveni dezvaluit in interiorul unitatii noastre. Sa lasam prezentatorul sa continue lectura. Pentru mine, fiecare cuvant este o picatura noua de Lumina, unindu-ne intr-un intreg.

Ma adresez tuturor prietenilor nostrii din intreaga lume: Ne lipseste acest efort comun.

Din partea 1 a Lectiei zilnice de Cabala 11/14/10, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: