Descoperiți Motivul inițial

260.01Întrebare: Dacă totul este în regulă în timpul convenției și toată lumea se integrează în toți ceilalți, iar apoi ești aruncat brusc și nu poți să simți conexiune cu prietenii, ar trebui să pleci sau ar trebui să îi ajuți să se integreze în acel moment?

Răspuns: Cine ți-a dat această stare? Creatorul, deci întoarce-te către El. Dacă simți că nu mai poți sta în același loc și că nu mai poți suporta încă un minut și că ești pur și simplu dat afară din grup, apelează imediat la Creator. El ți-a dat această stare dintr-un anumit motiv. Problema este că acționăm fără să știm și nu luăm în considerare cauza principală.

Cauza inițială este Creatorul, deci trebuie să legați de El tot ceea ce simțiți în viață. El introduce în tine tot ce simți și reînvie aceste sentimente în tine. Trebuie să te întorci imediat la El și să-L întrebi: „De ce? Care este motivul? ” În momentul în care înțelegi și percepi că vine de la El, atitudinea ta față de ceea ce simți imediat se schimbă. Începeți să înțelegeți că are un sens și că vi s-a dat intenționat, astfel încât vă veți bloca pe Creator și că este imposibil să vă pătrundeți în alt mod.

Creatorul ți-a dat frici, griji și sentimente ostile ascuțite, ceea ce înseamnă că El te zguduie astfel încât să nu ai altă opțiune decât să te întorci către El. Nu înțelegi despre ce este vorba și dintr-o dată începi să îți amintești că este de la El, că este El.

Trebuie să ne obișnuim să ne blocăm toate emoțiile și sentimentele asupra Lui, astfel încât să simțim și să înțelegem că fiecare gând mare sau mic care mă poate îngrijora sau nu, provine de la El și că El îl trezește în mine, El, El, El. Astfel, voi începe să-L simt și voi fi treptat în contact cu El și voi începe să înțeleg ce face El, de ce și în ce scop. Acesta este începutul metodei revelației Creatorului.

Din emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabalei” din 11.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed