Destinația femeilor

962.7Întrebare: Este important ca o femeie să aibă ceva propriu. Și un bărbat nu mai tolerează niciun cadru. De ce?

Răspuns: O femeie își depășește limitele ei. Anterior, principalul lucru pentru ea era casa, familia, copiii și un soț. Nici măcar nu a trebuit să părăsească casa.

Întrebare: Este posibil ca mediul să o fi forțat să facă acest lucru?

Răspuns: Nu, nimeni nu a forțat-o să facă nimic. Așa este cu adevărat. Dacă o femeie are copii și totul este normal în familie, atunci aceasta este existența potrivită pentru ea.

Astăzi, ea nu primește nicio împlinire de la copiii ei, soțul sau familia ei. O persoană trebuie să existe pentru ceva, trebuie să primească plăcere. Prin urmare, o femeie, care nu se simte împlinită, iese în lumea exterioară, aș spune, din disperare, din lipsa satisfacției în familie.

Comentariu: Studiile spun că femeile căsătorite au un psihic foarte instabil. Sunt obligate să consulte în permanență un psiholog.

Răspunsul meu: Acest lucru este teribil. O femeie este creată pentru o familie și copii. Așa a fost întotdeauna, în special în comunitatea evreiască unde au avut grijă ca nicio fată să nu rămână fără soț, astfel încât cuplul să aibă întotdeauna cel puțin un salariu. Acest lucru ne era de fapt poruncit.

Datoria societății nu este de a lăsa o femeie în pace, ci de a crea pentru ea mediul pentru care a fost creată de natură. Prin urmare, o funcție socială foarte importantă a fost potrivirea, tutela și îngrijirea cuplurilor tinere. Societatea nu a lăsat doar pe umerii părinților.

Matchmaking-ul nu este doar o profesie interesantă, ci o soluție la o gamă foarte largă de probleme sociale. Această instituție de îngrijire se desfășoară din cele mai vechi timpuri, are deja mii de ani. Se bazează pe motive foarte serioase – să nu lase o singură persoană fără ca ea să se afle în familia sa construită corespunzător, în cadrul căreia ar trebui să existe.

Din „Closeup” KabTV din 08.11.2009

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed