Dezechilibrul care amenință Creația

În Știri (planeta-azi.ru) „Cercetatorii americani au combinat datele cu privire la majoritatea galaxiilor cunoscute omenirii și au creat structura universului la o scară impresionantă, în proiectul lor de web privind cosmosul, prin intermediul unor legături între  grupuri de stele.

„In cele din urma, universul este o rețea de galaxii individuale, combinate cu interacțiunea gravitațională. Am construit un model vizual al acestor relații și  cu ceva  imaginație poate fi numit „O prezentare a universului din punctul de vedere al lui Dumnezeu”, „- explică unul dintre autorii proiectului Kim Albrecht”.

Comentariul meu: Cabala spune ca nu numai lumea noastră, ci toată creația este un singur organism, și între toate lumile, numai omul are libertatea de alegere în comportamentul său. Restul sunt creaturi instinctive conduse de natură.

Astfel, echilibrul întregului sistem depinde numai de comportamentul uman și numai oamenii îl pot scoate din echilibru și invers, pot restabili echilibrul.

Cabala explică modul corect de gestionare al sistemului și mentinerea echilibrului. În prezent, comportamentul egoist al omenirii dă sistemului de creatie dezechilibru. Cabala avertizează în legătură cu consecințele ….

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: