Dezvăluirile virusului

Întrebare: Actorul și muzicianul Arkady Dukhin a afirmat următoarele la televizunea IAC: “Noi, actorii ne-am îndepărtat la o distanță uriașă unii față de alții. Acum, dacă ne apropiem la mai mult de doi metri, se vor petrece lucruri noi, o muzică nouă, o artă nouă, vom simți că facem un salt înainte în viață.”

De ce s-a activat forța superioară a vieții, de ce ne dă acest impuls nou, despre care încep să vorbească tot mai mulți oameni, de a simți că diferențele dintre noi depind de distanță?

Răspuns: Coronavirusul ne dezvăluie cum ne purtăm unii cu alții. „Nu vă iubiți? Atunci nici să nu vă apropiați, pentru că vă veți simți rău.”

Aceasta este manifestarea egoismului nostru în forma sa acută. Cuvântul „virus” vine de la cuvântul „avera,” adică reprezintă violarea conexiunii bune dintre oameni. Iată ce este de fapt un virus.

Sper ca oamenii să înceapă să înțeleagă cum să-și refacă legăturile reciproce, transformând astfel virusul în ceva bun. Nu există nimic rău în lume, totul depinde de modul în care folosim realitatea. Este o situație asemănătoare cu energia atomică, de fapt cu orice tip de energie, care are plusuri și minusuri, echivalente cu ariile de aplicare a ei.

Când ne corectăm suficient încât virusul să devină o calitate pozitivă, vedem că prin ajutorul lui am devenit mai apropiați, am căpătat senzația lumii superioare trezite în mijlocul nostru, adică a stării viitoare în care putem deja exista în afara corpului. Acesta este indiciul pe care ni-l oferă virusul.  [263223]
Din emisiunea KabTV “Bazele cabalei,” 3/22/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed