Din simțirea golului vieții

276.06O persoană ca dvs, care s-a născut cu întrebarea semnificației existenței noastre și înțelege că dacă viața lui este temporară atunci nu este nevoie să trăiești, se gândește la asta.

Comentariu: O persoană ca dvs, care s-a născut cu întrebarea semnificației existenței noastre și înțelege că, dacă viața lui este temporară și nu este nevoie să trăiască, se gândește la acest lucru. Dar astăzi mulți oameni încă nu-şi pun această întrebare.

Răspunsul meu: Atunci suferinţa îi va forța treptat, și întrebarea va apărea.

Nici eu nu am avut-o imediat. Ce vrei să spui că m-am născut cu această întrebare? A apărut din sentimentul de gol al acestei vieți și că în general, nu există nimic în ea.

M-am născut într-o familie foarte înstărită, cu condiții excelente, am primit o educaţie și nu am avut probleme în sens corporal toată viața mea. Știu cum să mă asigur de cele necesare și să conduc afaceri.

Nu am avut probleme cu nimic, cu excepția unui singur lucru: de ce fac toate acestea? Aceasta este întrebarea care m-a deranjat constant. Toate celelalte le-am avut din abundență și mai mult. Puteți spune că m-am născut „cu o lingură de aur”. Aceasta este ceea ce se numește „Mazal” (noroc). Însă problema sensului vieții m-a necăjit tot timpul.

Există oameni care ajung la această întrebare prin suferință. Au astfel de probleme încât încep să se întrebe: „De ce? Pentru ce? Ce se intampla cu mine? Ce am făcut greșit?” Din aceasta ele dezvăluie treptat sensul vieţii.

În cele din urmă, toți îl vom descoperi.

Din KabTV “Prim plan”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: