Discuții goale

511.01Foarte des, oamenilor care nu ating lumea superioară le place să vorbească despre Cabala. Cum pot vorbi despre asta dacă nu pot implementa această metodă? Ei nu înțeleg deloc ce este și trag concluziile prin analogie cu ceva care li se pare asemănător cu hinduismul sau cu niște practici psihologice sau spirituale, nimic mai mult decât atât.

Nu le acordăm atenție. Ce poți face cu oamenii care vorbesc despre ceea ce nu simt și nu au experimentat pentru ei înșiși? Acest lucru nu este grav și nu este științific. Este făcut de oameni care fie filosofează fără să integreze materialul, fie își exprimă părerea fără să înțeleagă nimic.

Am întâlnit astfel de oameni și uneori a trebuit să-i ascult pentru că este incomod să-i spui cuiva că este mic și prost; deși poate părea important, este umflat ca un curcan și poate chiar să fie om de știință.

De regulă, oamenii de știință serioși înțeleg că acesta nu este domeniul lor. Ei nu intră în ceea ce nu au explorat ei înșiși. Acest lucru este valabil doar pentru filozofi și pentru tot felul de mistici și jurnaliști, care cred că înțeleg ceva.

KabTV “Am primit un apel. Cabala despret Culte” 12/18/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed