Dorința este o antenă care primește informații

283.02Întrebare: Cum și prin ce mediu sunt transmise informațiile de către câmpul superior? Ce este antena de recepție din noi?

Răspuns: Dorința. Suntem, figurat vorbind, un sac de dorințe. Sacul este mare, deoarece avem destul de multe dorințe diverse. Existăm în ele.

Nu pot distruge niciuna dintre ele, dar le pot sorta în așa fel încât anumite tipuri de dorințe să predomine și altele să nu fie atât de importante. Fac asta cu forța, asupra mea. În grup, în studiu, în toate circumstanțele, îmi cobor unele dorințe și le ridic pe altele.

Mă apropii cumva, fac din mine un dipol care se întoarce într-un anume fel în raport cu câmpul extern. În acest fel, evoc influența acestui câmp asupra dorințelor mele, pe care fie le ridic, fie dimpotrivă, le scad prin efortul meu forțat. Adică, câmpul interacționează cu mine.

În practică, în aceasta constă schimbarea unei persoane. Dar deocamdată, este doar schimbarea inițială, pentru că în acest fel doar încerc să fac niște acțiuni asupra mea.

Evident, aceste acțiuni sunt insuficiente. Nu pot face nimic, pentru că sunt închis în mine, sunt ca un lucru în sine. De aceea, trebuie să știu cum să inițiez influența câmpului superior asupra mea, astfel încât să mă orienteze corect, să mă poziționeze în raport cu mine, și atunci voi putea să-i simt influența, să înțeleg cum funcționează asupra mea și ce face în mine. Așa voi avansa.

KabTV “întâlniri cu Cabala” 3/22/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed