Dorință irepresibilă

79.01De când mă știu, am avut întotdeauna tendința de a gândi la nivel global și de a înțelege imaginea de ansamblu a lumii și cât de mult totul în ea este interconectat. Îmi era foarte greu fără acest lucru.

Nu mi-a plăcut ceva separat, de exemplu, să mă retrag în garaj și să fiu un bun mecanic, să cresc albine sau să cultiv cartofi în grădină.

Bineînțeles, pot exista așa la nivel fizic, dar am nevoie să știu totul în interior. Mă simt rău fără asta. Acesta este defectul meu lăuntric. Trebuie să îmbrățișez întregul univers în mine însumi. Nu profunzimea tuturor lucrurilor: fiziologie, biologie, matematică, fizică sau orice altceva, nici măcar sistemul lumii superioare, ci interacțiunea lor.

Am vrut să consum, să absorb sentimentul și înțelegerea modului în care se mișcă totul, astfel încât să fiu conștient de toate, să le înțeleg și să le simt, așa încât toate să trăiască în mine. Aceasta a fost întotdeauna o pasiune, aș spune o necesitate corporală.

Din această cauză, nu mă puteam regăsi și mă simțeam deprimat. În sens corporal, viața mea era relativ simplă și ușoară. Bineînțeles, uneori a fost greu, dar literalmente numai pentru câțiva ani. Am o familie minunată și o soție devotată care ne-a crescut copiii, pentru că eu nu prea am făcut mare lucru cu ei. Tot timpul am fost pur și simplu consumat de dorința de a simți totul.

Din „Am primit un apel. Un om în stare de atingere” 21/07/13 de la KabTV

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed