Dorința provine de la Creator

O scrisoare pe care am primit-o : „Am ascultat prelegerile dvs. pentru destul timp, si sunt impresionat de dedicarea ta.

„Ești un om înțelept și inteligent, care a văzut multe în viață și care actioneaza în scopul  atingerii obiectivului cel mai inalt al creației, dar mă întreb ce se va întâmpla dacă ceea la ce aspiri nu va fi dezvăluit in final. Unde găsești energia să crezi în ceea ce faci ?

„La urma urmei, este o misiune imposibilă, chiar cu toata marea voință atunci când mulți nu au răbdarea sau dorința de a dezvălui Creatorul și de a trăi cu El pentru totdeauna și pentru a face lumea un loc perfect. Pari a fi singura persoană de pe această planetă care poate fi un garant pentru toți cei care avanseaza spre Creator.

„Sper că, datorită tuturor eforturilor tale pentru o existenta corecta în univers, vei fi capabil să auzi vocea Creatorului și să primesti instrucțiunile Sale specifice pentru viata nu pe aceasta planeta, ci în altă parte.”

Comentariul meu: Nu există nici o întrebare în această scrisoare, dar eu o fac publică, în scopul de a spune doar un singur lucru : Dorința provine de la Creator, așa că doar am să-i mulțumesc Lui pentru asta.

De fapt, trebuie să plăteasti pentru o astfel de dorință de la Creator, pentru dorința de a-L revela lumii și de a aduce lumea la El, prin atitudinea ta față de Creator. Aceasta este ceea ce am încercat să fac prin acțiunile mele. Plăcerea noastră provine din măreția Creatorului, în contrast cu rușinea noastră, mândria și sentimentele noastre de inutilitate.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: