Dorințele numite Erev Rav (Multitudinea mixtă)

622.01Întrebare: Cum pot lupta împotriva dorințelor numite Erev Rav (multitudinea mixtă)?

Răspuns: De fiecare dată când cineva începe să-și analizeze acțiunile, vede cu ce trebuie să lupte și unde se află în el această condiție numită Erev Rav.

Acest lucru este cel mai vizibil în grup, în grupul de zece, când încercăm să ne conectăm unul cu celălalt. Conectarea și încercarea de a-ți iubi aproapele ca pe tine însuți este cel mai important lucru.

Aici, cu siguranță, vă confruntați literalmente cu condiția ca principalul lucru este să vă conectați în intenție. Dacă urmărești tot timpul asta, treci cu siguranță de la simplul nivel al Israelului, sau chiar înainte de asta, la nivelul Erev Rav și de la nivelul Erev Rav la nivelul de cabalist.

Întrebare: Înseamnă că dorințele numite Erev Rav spun: „Efectuați acțiuni, acesta este principalul lucru. Și intențiile tale sunt de dragul tău ”?

Răspuns: Nu. Nnu cred că o fac pentru ei înșiși. Ei cred că intenția urmează automat acțiunea. Cu alte cuvinte, dacă cineva face unele acțiuni de dăruire, atunci rezultă că intențiile sale sunt aceleași. Nu mai trebuie să controleze și să verifice dacă sunt altruiste. A dat altuia, înseamnă că este altruist.

Prin urmare, dacă nu poate examina că a făcut-o pentru el însuși și, în cele din urmă, egoismul nostru face totul numai pentru sine; în caz contrar, nu are energia de a face nimic, atunci acest lucru nu este determinat de el.

Din emisiunea de pe KabTV „Stări spirituale” 22.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed