Două moduri de dezvoltare a umanității

229Există două moduri în dezvoltarea umanității. O cale este cumplită și plină de suferință. Există o creștere constantă a egoismului fără ceva care să i se opună, când suferința ne bate treptat până la moarte, clipă după clipă, generație după generație, ne împinge la război, foamete, boli, tot felul de dezastre climatice, în tot felul de necazuri!

Aici pot apărea orice probleme! Dintr-o dată, un dezastru se poate răspândi pe tot globul, încât jumătate din populație va muri din cauza unei anume infecții. Avem în față o mulțime de tot felul de probleme infecțioase și genetice. Prin urmare, ni se dă înțelepciunea Cabalei astfel încât să nu trecem prin toate acestea și să ne testăm treptat egoismul, care ne-ar împinge înainte.

La urma urmei, trebuie să descoperim egoismul de la cel mai mic nivel egoist al lumii noastre până la marele egoism al celui mai înalt grad spiritual. Dacă trecem de la starea noastră actuală, cea mai joasă de pe această scară, atunci până vom ajunge la gradul 125, va trebui să trăim o suferință enormă, incredibilă. În același timp, oamenii nu vor putea muri, pentru că moartea pentru ei este o mântuire, nici măcar nu se vor putea ajuta prin sinucidere.

Vedem cât de ușor se transformă lumea noastră în oameni care se devorează unii pe alții. Nu avem idee cum forțele superioare se joacă cu noi, cât de șovăitoare este civilizația noastră.

Trebuie să arătăm lumii cum putem avansa într-un mod bun și să ne stabilim treptat interacțiunile cu ajutorul forței superioare. Oamenii nu cred că acest lucru este posibil, deoarece în arsenalul lor nu există nicio modalitate de a atrage forța superioară. Numai noi avem. Stabilim acest contact pentru că studiem Cabala, care trece prin noi, prin mine.

Grupul primește și va primi prin mine, chiar dacă nu sunt fizic acolo. Această conexiune nu dispare nicăieri, rămâne orice ar fi. În același mod, toți ceilalți cabaliști sunt verigile de legătură, lanțul, cu lumina superioară.

Prin urmare, trebuie să oferim această oportunitate oamenilor. Este ca și cum i-am spune cuiva: „Ia-o! Uite, am un tub prin care coboară forța superioară, lumina superioară. Poți să o iei, să te corectezi și să te comporți în cel mai bun mod în această viață, în această lume. Acest lucru vă va oferi energie spirituală, un sentiment despre locul în care trăiți, de ce, cum și pentru ce. Veți putea să vă adaptați corect viața.

Acum, din acest moment, vă veți dezvolta în lumea noastră fără suferință, pentru a obține plăcerile eterne ale lumii superioare. Veți obține întregul univers, Creatorul, niveluri și dimensiuni pe care nici nu vi le puteți imagina. Acesta nu este Hollywood cu pozele sale fantastice. Vei fi un om care stă în mijlocul universului, în mijlocul tuturor lumilor.”

KabTV „Am primit un apel. Două moduri de dezvoltare a umanității” 19.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: