Două sisteme de echilibru

546.02În procesul studiilor integrale, oamenii se schimbă, devin un pic mai apropiați de conexiunea dintre ei. Impregnați de faptul că natura este integrală și că noi suntem o tumoare canceroasă în aceasta, ei înțeleg deja că nu are rost să se agațe de trecut și că este imposibil să gestioneze ziua de azi cu vechile metode cu care au fost învățați; prin urmare, totul în lume se destramă.

De ce avem atâta discordie în familie, la locul de muncă, între țări și chiar și în natură? Pentru că nu știm cum să ne comportăm corect în interiorul a ceea ce se numește societate și natură.

Cea mai confortabilă stare pe care o poate avea o persoană este aceea de a fi în echilibru cu natura înconjurătoare. Adică, aici există două sisteme: un sistem sunt eu, interiorul meu, care trebuie să fie în echilibru; iar în jurul meu, există al doilea sistem, natura, care însăși este în echilibru.

Eu induc destabilizare în aceasta, și, prin urmare, se pare că îmi dă feedback negativ și mă presează. Ca rezultat, întregul meu sistem intern (sănătate, psihic etc.) trece dincolo de normă.

În plus, afectăm negativ natura; clima, scăderea presiunii și toate celelalte depind de noi. Nici măcar nu știm ce afectăm. Există o mulțime de parametri în natură care ne sunt necunoscuți. Cel mai important este că, datorită evoluției, noi înșine ne schimbăm și ajungem la o stare în care nu ne dorim nimic. Aceasta este problema. Pentru a o rezolva, trebuie să ajungem în echilibru cu natura.

Din „Through Time” de la Kab TV

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed