Dreptul doctorului de a vindeca

294.2Creatorul a dat doctorilor dreptul de a vindeca. Dar din moment ce medicina este defectuoasă, iar doctorul este doar un egoist pământesc obișnuit, există motive să ne îndoim de vaccinare. Cu toate acestea, orice s-ar întâmpla, trebuie să fim mai aproape de viață. Pandemia ne va învăța atitudinea corectă: dacă există un vaccin, atunci trebuie să ne vaccinăm și să urmăm abordarea general acceptată.

Nu analizez situația din diferite țări sau cu privire la diferite vaccinuri, dar acum, odată cu creșterea unui nou val al pandemiei, să luăm acest lucru în serios. Primesc scrisori din diferite țări ale lumii, spunându-mi despre problemele grave cauzate de Covid în familiile studenților noștri, și în special cele care nu au fost vaccinate.

Valurile pandemiei vor veni unul după altul și să ne gândim cum să ne protejăm. Această boală nu ne va părăsi cu ușurință până când nu vom începe să participăm la corecții interne tot mai profunde între noi. La urma urmei, suntem în era ultimei generații, iar Creatorul vrea să vadă că omenirea începe să se unească.

Dacă nu vrem să facem acest lucru într-o manieră bună, atunci cel puțin prin suferință și lovituri vom începe totuși să ne unim datorită deznădejdii și ne vom dezvălui dependența unii de ceilalți. Nu simțim încă această direcție și acest scop, dar în curând vom descoperi că pandemia este concepută pentru a ne uni și a ne arăta dependența noastră reciprocă unul de celălalt.

Nu consider cazuri particulare, dar privesc situația în general din punctul de vedere al Creatorului, care are cu siguranță un program și un scop în acest sens. Și noi ar trebui să abordăm acest lucru în conformitate cu legile metodei de corectare.

Din lecția zilnică de Cabala 22.6.2021, „Avansare prin depășire”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: