Drumul spre Grădina Edenului

Torah, „Deuteronomul”, 8: 7 – 8: 8, 08:10: Că Domnul Dumnezeul tău te va duce într-o ţară bună, ţară de curgeri de apă, de izvoare şi de ape adânci, care ţâşnesc în văi şi în munţi;  Ţară în care se află : grâu, orz, viţă de vie, smochine şi rodii;  Când însă vei mânca şi te vei sătura, să binecuvântezi pe Domnul Dumnezeul tău pentru tara cea bună pe care ţi-a dat-o.

Intrebare: Tora ne dă un scop și spune că nu veți regreta dacă veti ajunge la el.

Răspuns: Totul depinde de faptul dacă vei ajunge acolo. Dar dacă il iei, introduci dorințe corectate, care într-adevăr sunt umplute cu Lumina Superioară, iar fiecare dintre ele vă oferă vin, măsline, soare și miere. Pe scurt, acest lucru este paradisul.

La urma urmei, totul deja a fost corectat de către voi în acțiunile anterioare. Egiptul se transformă într-un deșert, pentru că acum respingeti acele dorințe egoiste egiptene în care aveati totul. Nu doriți să primiți nimic pentru voi în ele. Sunteți de acord cu deșertul, mana pe care o mananci doar pentru a te sprijini un pic si apa pe care o bei.

Apoi, vă pregătiți pentru a introduce un nou grad, calitatea de daruire si iubire in afara ta.

Aceasta înseamnă că aceleași dorințe uriașe care au fost descoperite în starea voastră spirituală internă numită Egipt trec treptat la starea de deșert și te ridici deasupra lor, deoarece acesta este modul în care ele ar trebui să fie. Apoi, vă construiți din aceste dorințe calitatea de daruire si iubire. Acolo, când te ridici deasupra ta in daruire pentru altii, te bucuri de faptul că umpli pe fiecare cu această bunătate.

Din KabTV lui „Secretele din Cartea Eterna” 4/27/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: