Ebraică – Melodia lumii superioare

Comentariu: Înainte de a descoperi înțelepciunea Cabala, am trăit în Israel timp de nouă ani și în tot acest timp nu am învățat și nici nu am vorbit ebraica. Doar nevoia de a pătrunde în surse m-a determinat să învăț limba.

Răspunsul meu: Da. Doar cei care practică Cabala se sparg singuri pentru că încep să înțeleagă că ebraica este un cod prin care se pot învăța multe și intra în lumea spirituală.

Comentariu: Și principalul lucru este că ebraica se extinde constant. Citim sursele de atâtea ori și sună întotdeauna diferit. Totul curge și se îmbină.

Răspunsul meu: Exact. Dacă începem să vedem în ce combinație sunt literele din fiecare cuvânt, simți brusc melodia care transmite sensul interior al cuvântului respectiv.

Întrebare: Ce ți-ai dori elevilor tăi în 2019?

Răspuns: În primul rând, le doresc un an nou fericit! Cu toate acestea, 2019 va fi foarte complex. Omenirea nu speră la nimic deosebit de bun.

Să ne ținem ferm unul de celălalt și, prin litere, prin legătura sinceră dintre noi, să invităm lumina superioară, astfel încât să ne îmbrățișeze și să clarifice chiar și fără litere și cuvinte tot ce trebuie să înțelegem despre existența noastră eternă. Vom înota apoi veșnic în vasta lumină superioară, care ne va fi descoperită treptat prin aceste mari litere.

KabTV „Fundamentele Cabala” din 19.06.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed