Educarea adecvată a băieților

961Întrebare: În ciuda faptului că acum școlile încearcă să separe băieții de fete, asta rămâne la nivelul corpului nostru, egoismul nostru animal, și până la urmă nu va funcționa?

Răspuns: Acest lucru va avea un fel de efect, dar nu va corecta o persoană și nu o va introduce corect în societate. Nu va duce la relații reciproce corecte între bărbați sau între bărbați și femei. Vor primi câteva exemple. Pot fi mai puține distorsiuni, dar nu vor exista corecții.

În orice caz, educația separată este mai bună. Dar trebuie să fim atenți la ceea ce este prezentat în acest cadru din care elevii vor lua un exemplu.

Întrebare: Este imposibil să construim corect ceva în cadrul vieții noastre obișnuite dacă nu există un determinant spiritual?

Răspuns: Este încă bine. Când un băiat primește un exemplu de la bărbații adulți, aceasta este o lume complet diferită pentru el decât dacă s-ar uita la femei și le surprinde subconștient obiectivele, viziunea lor asupra vieții, a lumii și a relațiilor dintre ele. Acest lucru îl distorsionează involuntar, îl afectează la toate nivelurile — genetic, cromozomial etc. Tot comportamentul lui devine efeminat. Nu este corect.

Uite ce se întâmplă cu bărbații astăzi! Nu vor să-și părăsească mamele, stau acasă până la vârsta de patruzeci de ani. Sau se căsătoresc, au copii și se întorc repede la mama lor. Și apoi se găsesc o altă mamă sub forma unei soții.

Așa că până la sfârșitul vieții ei înșiși rămân copii. Acest lucru se datorează faptului că femeile sunt angajate în educația bărbaților, a tinerilor și a băieților. Prin urmare, generații întregi și chiar întreaga civilizație de astăzi este de așa natură încât imaginea feminină se dovedește a fi dominantă, influențătoare, organizatoare și determinantă. Și nu putem face nimic în privința asta.

Dacă nu începem acum să construim structura lumii noastre cu ajutorul Cabalei, asemănătoare cu lumea superioară care ni se dezvăluie, ne vom vedea generația și mai distorsionată..

De la KabTV „În prim-plan, generația „Lady Gaga”” 3/10/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed